Hur stänger eller döljer jag chattfönstret? Du kan enkelt dölja chattfönstret när du inte använder det. Hur du gör beror på om du besöker webbplatsen från en dator eller en mobil enhet. Att dölja chattfönstret avslutar inte konversationen. Du kan öppna chatten igen via pratbubblan och fortsätta där du slutade.På mobilKlicka på pilen nedåt i det övre högra hörnet av chattfönstret.Chattfönstret döljs från skärmen.På dator (desktop)Klicka på pilen nedåt som visas i en bubbla under chattfönstret.Chattfönstret döljs från skärmen.Öppna chatten igenKlicka på pratbubblan längst ner till höger på sidan för att öppna chatten på nytt.